Posted 1 year ago
hurm…

di sebabkan oleh status aku kat tagged…kitorg gaduh…dia ingt aku ade orang lain padahal mne ade….ye la..mungkin salah aku kan..sbb tulis kat status tagged camtu…salah aku..mmg salah aku…aku berserah je la..kalau dia mmg nk cari org lain ke ape ke takpe la….sukati dia la…aku dah tak kesah dah…aku mmg salah dan dah nmpk yg dia tak tahan dgn aku…dia tak same mcm anuar…anuar sgt2x sabar dgn aku….aku asyik teringatkan dia je..ntahlah…aku rase akhirnya aku takkan pilih sape2x kot…cukup la tu..biar la aku hidup sendiri kalau itu yang terbaik utk diri aku…..

Posted 1 year ago

Posted 1 year ago / 29 notes / Via: unlimited-horizons

Posted 1 year ago / 160 notes / Via: wonderfullyyours

Posted 1 year ago

Posted 1 year ago

Posted 1 year ago

Posted 1 year ago

Posted 1 year ago

Posted 1 year ago
sayang…

Please jgn ckp kalau abg pergi dulu, cuk kne cari yg lain…please..pleaseee…because right now i’m really reallyyyy love u…i can’t breath without u coz i love u sooo muchh…thanks abg coz always be with me all the time…i’m promise to myself to be with u, sentiasa gembirakan abg dan takkan buat abg sedih..insya’allah…love u so much dear…..

semoga jodoh kita berpanjangan….love u… <3


Ask | Archive | Shuffle | RSS

ABOUT

cutechilliefun n cute..hehehehe~~~

Following